Atsauksmes

Pievienot komentāru
Pievienot

Alise Neparte 12.01.2020 16:34
Labs koncerts
Anita Beļinska 08.01.2020 20:57
Diemžēl vīlos šai koncertuzvedumā, nepatika praktiski gandrīz nekas, vienīgi I. Ķuzule Skrastiņa otrā cēlienā. Ļoti traucēja "mākslas darbi", kas tapa visu izrādi, ja tā var tos nosaukt un sižets nebija...
Zize Perkone 07.01.2020 00:03
Režisorei noteikti gribējās parādīt savu Dvēseles dziļumu un likt arī mums ieskatīties dziļāk, bet...
To visu var izdarīt ar mazu pīlīti humora! Dievam patīk joki, citādi viņš nebūtu radījis cilvēku. Otrais cēliens nedaudz glabā šo pasākumu, paldies Ilzei Ķuzei Skrastiņai.
Diemžēl, ļoti diemžēl - pasākums atstāja mieles...
Vilnis Bogdanovs 03.01.2020 22:43
Labdien! Pirmkārt, tas nav koncerts.......tā ir didaktisdka 9. klases līmeņa audzinoša izrāde par dzīves vērtībām.....ir skumji apzināties, ka reklāmas nolūkos tas ir nosaukts par koncertu....nečakarējiet mūs....man personīgi uz Daili negribēsies iet vismaz 12 mēnešus....
Linda Udrasa 03.01.2020 22:00
Koncerts ļoti patika! Dziesmas, zimējumi,tērpi un,galvenais, mazais princis! Emīl- malacis, varēja redzēt,ka Tev tas sagādāja prieku! Paldies visiem.
Sandra Zaķe 30.12.2019 12:37
Koncerts bija brīnišķīgs. Stabulnieka dziesmu teksti likās tik saderīgi ar Sent- Ekziperī Mazā prinča atziņām, turpināja, reizēm paplašināja izteikto domu, līdzīgi kā skatuves mainīgais noformējums. Pieņemu, ka prāta un loğikas līmenī vērtējot, izrādi varētu arī neuztvert, arī priecīga izklaide šis koncerts nebija,taču es baudīju ar visām maņām. Paldies! Starp citu, patika arī maniem pusaudžiem.
Lelde Libeka 30.12.2019 07:58
Ļoti pati, skaists koncertuzvedums. Lieliska aktieru spēle, sevišķi Olga Dreģe, Pēteris Liepiņš un Ērikas Eglijas izcilie dziedājumi. Mazais princis lielisks.
Skatītājiem nevajadzētu iekoncentrēties uz šo kā klišejisku Jaungada koncertu, bet vienkārši baudīt brīnišķīgu priekšnesumu. Liels paldies!
Iveta Maševska 29.12.2019 21:36
Būtiskais nav acīm saredzams... Tieši tā gribas teikt par šo fantastisko izrādi!!! Acīmredzot, tie, kuriem nepatika, vēl īsti ar sirdi neredz...
Zane Krēsliņa 29.12.2019 19:15
Diemžēl liela vilšanās šajā koncertā. Apmeklējām šo svētku koncertu pagājušā gadā, kas tiešām sniedza svētku noskaņu, un balstoties šajā pieredzē lēnām par labu Zvaigžņu zagļiem. Diemžēl šis ir tālu no Vecgada koncerta. Vēlētos mudināt arī norādīt, ja izrādē kā gandrīz galvenais varonis plānots bērns. Man prieks par jauno paaudzi, tomēr šeit jutos kā skolas uzvedumā. Lai vai kā paldies aktieriem par atdevi, tomēr jautājums kļūst aktuāls - kas notiek ar Dailes teātri, ja palikt uz izrādes otro cēlienu ir izņēmums jau regulāri?
ieva Andžāne 29.12.2019 18:54
paldies par skaisto un burvīgo izrādi, cilvekiem kuriem nepatika nesaprot dzīves isto vertibu, jo patik ka viss ir samakslots , man loti patika, un negativie cilveki ,savus negativos komentarus paturiet pie sevis.
gunta_a 28.12.2019 17:02
Sliktākais un garlaicīgākais Ziemassvētku koncerts, kādu esmu redzējusi, un redzējusi esmu visus pēdējos gados. Paldies Mazā prinča tēlotājam par milzu darbu, pārējiem gan nē.
Linda Zeilina 28.12.2019 16:17
Garlaicīgs un samākslots uzvedums, skaistās un dziļās Mazā Prinča atziņas pazūd prastās pasniegšanas dēļ.

Teikumi tiek atkārtotu vairākreiz, laikam domājot, ka cilvēki pārāk stulbi, lai tiem pieliktu ar vienu reizi. Tērpi un aktieru spēle arī prasta un samocīta. Uzvedums ir kā filozofija / atziņas sākumskolas līmenim, garlaicība augstākajā pakāpē.
Elza Graudiņa 27.12.2019 14:39
Ziemassvētku laiks ir pārdomu laiks... Sirsnīgs paldies R.Kalniņai par brīnišķīgo koncertu. Skatījos un klausījos kā apburta. Ļoti patika mākslinieces Kutepovas darbošanās, ko varēja vērot uz lielā ekrāna. Brīnišķīgā U.Stabulnieka mūzika, skaistie tērpi, tas viss uzbūra svētkus.
P.S.Šī noteikti nav izrāde tiem kuri vēlas tikai tingeltangeļus
Dailes teātris 27.12.2019 11:35
Dana Zālīte virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"[..]“Zvaigžņu zagļi” ir citādāka svētku koncertu pieredze, katram pašam jāizlemj, vai viņš vēlas, lai šie svētki teātrī atšķiras no citiem, vai vēlme dzirdēt zināmās melodijas tomēr ir spēcīgāka. Ir jāapzinās, ka nav viena universāla scenārija, pēc kura būtu jāvadās svētku iestudējumos. Citāds skats uz svētku “teātra izrādi” var būt kā labs tramplīns uz atvērtāku procesu vērošanu kopumā. To arī katram novēlu, lai nevaldītu stereotipi par to, kādam būtu vai nebūtu jābūt svētku koncertam."

Pilnu izrādes apskatu lasiet https://ej.uz/vvui
Vita Celmina 23.12.2019 22:36
Mans mīļais Dailes teātri, sirsnīgs paldies par skaisto, dziļo Vecgada koncertu! Man šis vēstījums deva garīgu baudījumu, jaunā redzējumā ļāva paskatīties un ieklausīties U. Stabulnieks dziesmās. Liels paldies režisorei, visiem mīļajiem aktieriem un brīnišķīgajam Reinardam Blūmentālam! Bija bauda klausīties un skatīties šo stāstu. Paldies jums visiem un priecīgus svētkus!
Ilvija Rimša 23.12.2019 14:34
Diemžēl, "nenoķēru" svētku sajūtu..Domāju, - varbūt vaina manī-ne tā ko sapratu...Bet dzirdēju no pieciem dažāda vecuma skatītājiem...to pašu. Likās depresīvi...
Vilnis Riekstiņš 23.12.2019 12:03
Izrāde tiem, kas ne tikai skatās, bet arī ieskatās, kas ne tikai klausās, bet arī ieklausās - sevī un apkārt notiekošajā... Burvīgs mazā zēna un Pētera Liepiņa koptēls.
Klinta Ločmele 23.12.2019 00:58
Gāju uz koncertu, izlasījusi pirmās negatīvās atsauksmes, un tajā sapratu, ka nav tādas universālas Ziemassvētku sajūtas, tā ir ļoti subjektīva un atšķirīga. Tikpat, cik mūsu katra gaume un gaidas no Ziemassvētku /Vecgada izrādēm. Šī ir izrāde, kuru, manuprāt, varētu spēlēt jebkurā gadalaikā. Par cilvēcīgo, par vērtībām, to, kas mīt sirdī - pateikts un neizteikts. Neatkarīgi no datuma kalendārā. Ar skaistām melodijām, izgaismotajiem apmetņiem, interesantām vizualizācijām gan video ekrānā, gan kopumā Visuma iespaida radīšanai. Man patika - jā, nebija smieklu un jautrības, taču bija iespēja padomāt par dzīvi un ielūkoties sevī. No manas puses sevišķs bravo drosmīgajam, talantīgajam, uz skatuves atbrīvotajam mazajam princim, Ilzei Ķuzulei-Skrastiņai par Lapsas lomu, Leldei Dreimanei par Rozes lomu, Ģirtam Ķesterim par Karaļa atveidojumu un Pēterim Liepiņam. Ak, jā, beigās man bija pārsteigums saistībā ar vizualizācijām, bet to neatklāšu, lai arī citiem ir iespēja pašā noslēgumā secināt - ak, es gan biju domājusi/is, ka... :)
Sandra Reke 22.12.2019 19:30
Vakar bijām, vilšanās, tas nav Vecgada koncerts, viss zem fonogrammas, tālu prom no skatītāja, nekāda kontakta. Bet varbūt tāds bija mērķis, kā no citas planētas? Pilnīgi bez svētku noskaņas un garlaicīgi
Sintija Sīpolniece 22.12.2019 16:12
Ļoti patika. Noskaņa, aktieru dziedājums. Mazais Princis arī šoreiz nelika vilties. Istudējums atgādināja, kas patiesi ir svarīgais. Ko gan citu var vēlēties gada izskaņā? Paldies!
Maija Merai 22.12.2019 14:11
Paldies par izrādi! Bija gana krāšņa, tomēr gaidīju Ziemassvētku noskaņojumu, jo reklāma vēstīja - "Vecgada koncerts". Ja būtu rakstīts izrāde "Mazais princis", viss būtu skaidrs, uz ko eju un labprāt to arī darītu. Izrāde smalkjūtīgi aicina padomāt par cilvēku savstarpējām attiecībām un attieksmi pret lietām, pamanīt būtisko. Ja kādam negribas domāt, bet izsmieties, tad šī nebūs īstā izrāde, kuru skatīties. Paldies visiem aktieriem, kuru uzstāšanos vienmēr skatos ar prieku. Jā, un bija arī pārsteiguma moments - dāvana apmeklētājiem. Paldies, tas bija īsts taustāms pārsteigums:))
Dailes teātris 22.12.2019 07:57
(no twitter.com) Antra M. @An_Me_ (21.12.2019.)

Sirsnīgs vakars @Dailesteatris @rezijak Vecgada koncertā! Paldies par noskaņas radīšanu, patiesu vērtību atgādināšanu - Ziemassvētku laikā tam ir vēl jo īpašāka nozīme..... Brīnišķīgs stāsts, burvīgas melodijas! Lai visiem mierpilns un gaišu domu piepildīts šis Svētku laiks!
Dailes teātris 22.12.2019 07:56
Armands Kalniņš virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

Arī šoreiz, gadumiju gaidot, Dailes teātrī nav sarīkots koncerts, bet iestudēta „sižetiska izrāde”, kurā gan ir daudz dziesmu. Izrādē izmantotais A. de Sent-Ekziperī „Mazais princis” ir daiļdarbs, kurā ir daudz trāpīgu atziņu, dažas no tām varbūt ir zināmas pat tad, ja grāmata nav lasīta. Ļoti labi izrādē iederas savdabīgās, skarbi liriskās Ulda Stabulnieka dziesmas. Par iestudējuma vizuālo noskaņu: it kā pieņemts domāt, ka īsti latviskas krāsas ir pelēkā, melnā, baltā, varbūt – brūnā, bet nekas cits? Kur nu kas košāks, tas lai tiek citiem (it kā nelatvisks būtu, piem., Dienvidkurzemes krāsu trakums)! Šoreiz ir ļoti krāšņi. Kāda ir izrādes saistība ar Ziemassvētkiem vai Jauno gadu? Ja gribam redzēt ārējo līdzību (vai eglīte ir galvenais?), tad tieša saikne it kā nav. Bet ko gaidām no svētkiem (vai vismaz par ko vajadzētu padomāt)? Varbūt ieskatīšanos tuviniekos, draugos, sevī pašā? Izrāde mudina pievērsties tam (pamatidejas ziņā līdzīgi bija pagājušajā gadā). Pētera Liepiņa sākumā saīgušais vecais vīrs meklē saikni ar sevi bērnībā, kad viss ir bijis pirmreizīgāk. Tas jaukais laiks, kad bija būtiski dzīves atklājumi, nopietnas atziņas. Tad šis nozīmīgais, kā šķiet, gadu gaitā pazaudēts, bet varbūt to var atgūt? Lieliska ir vectētiņa saspēle ar izziņas kāro puisi, kuru lieliski tēlo Reinards Blūmentāls. Izrāde - atvērtiem cilvēkiem.

https://ej.uz/gmn2
Andrejs Karsakovs 21.12.2019 23:09
Hmmmmm... kas notiek ar Dailes teātri?!! Šodien dabujām vilšanos, kas bija pavisam negaidīta! Vai "revolucionārais apvērsums" nesīs mums tādas izrādes ari turpmāk?!..
Juris Dāboliņš 21.12.2019 22:53
Ja vēlaties apgūt gleznošanas tehniku, tad jā. Pārējais, nē.svētku nebija.ja izrāde bērniem, tad puika blakus bij aizmidzis.pārāk filozofiski.nekā personīga.Visiem laimīgu 2020!
Sandra Reke 21.12.2019 22:03
Vilšanās, vissliktākais Vecgada koncerts kāds ir bijis Daules teātrī, nekāda sakara ar ZS, dzied zem fonogrammas, briesmīgs
Anita Pogule 21.12.2019 21:59
Piekrītu Aigaram Lācim-nesabojājiet sev vakaru!Vēlējos iepriecināt draudzeni vārda dienā,bet sabojāja mums abām!
Sandra Usāne 21.12.2019 21:05
Mums ļoti patika, izdevies brīnišķīgs koncerts, varbūt ne gluži Vecgada, tomēr ļoti kvalitatīvs un sirsnīgs "Mazā prinča" muzikālais iestudējums. Aktieriem brīnišķīgas balsis. Iesaku cilvēkiem, kuri vēlas redzēt "dziļāku" pārdomu raisošu koncertu.
P.S. Šis koncerts noteikti nav klasiskais "Z-svētku jampadracis".
P. P. S. Jaukus viesiem svētkus!
Vineta Rozīte 21.12.2019 20:55
Manai ģimenei arī vilšanās...Izniekota nauda un dārgais laiks. Noteikti ir citas iespējas saturīgai vakara pavadīšanai..
Aigars Lācis 21.12.2019 20:10
Saņēmos un noskatījos arī otro cēlienu. Nekas nemainījās. Kas jāpīpē, lai šo nosauktu par vecgada koncertu.
Inese Tama 21.12.2019 19:37
Tiešām tik ļoti vilties! Katru gadu nākam uz Vecgada koncertiem ar sajūsmu. Šogad pilnīgi nebaudāmi. Svētku sajūta nolaupīta.
Daina Mediņa 21.12.2019 18:07
Žēl gan. Nopirku biļetes. Varbūt ir arī labas atsauksmes...
Astra Grīna 20.12.2019 23:04
Piekrītu Anitai :(
Kaut kā ne tā....
Anita Desserts 20.12.2019 20:32
Kaut kā ne tā....Vecgada koncertuzvedums.... Nācu ar un uz svētku sajūtu, bet to pazaudēju un neatradu. Bet- Paldies aktieriem!