Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz izrādēm novembrī un decembrī

21. augustā plkst. 12.00 sāksim biļešu iepriekšpārdošanu uz izrādēm NOVEMBRĪ un DECEMBRĪ, kā arī Dailes teātra izrādēm Tabakas fabrikā oktobrī. Abonementu īpašniekiem biļetes pieejamas jau no 20. augusta plkst. 12.00.

Novembrī Dailes teātra repertuārā atgriežas Māras Zālītes un Raimonda Paula mūzikls MEŽA GULBJI jaunās aranžijās. To veido par savas paaudzes daudzpusīgāko režisoru dēvētais Klāvs Mellis ar radošo komandu - spilgto scenogrāfu grupu “Grāfienes”, horeogrāfu Rūdolfu Gediņu un gaismu mākslinieku Reini Zalti. Libreta autore un dzejniece kopā ar komponistu izrādei īpaši sarakstījuši arī vēl nedzirdētas dziesmas, pārradot jau zināmo un iemīļoto mūsdienīgā veidā.

Pēc neskaitāmām cildinošām atsauksmēm un publikas lielā pieprasījuma 16. un 17. decembrī uz Dailes teātra Lielās zāles skatuves vēlreiz īstenosies divu ikonisku kabarē grupu – britu “The Tiger Lillies” un ukraiņu “Dakh Daughters” satikšanās ar Dailes teātra spilgtajām aktrisēm Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu, Ēriku Egliju-Grāveli un Ievu Segliņu muzikālajā izrādē jeb frīku kabarē STULBĀ DZĪVE.

#SekoDailei

Dailesteatris.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu.

Izmantotās sīkdatnes

Pieteikties jaunumiem