Aktiera slimības dēļ pārcelta “Farinelli un karalis” pirmizrāde

Aktiera slimības dēļ pārcelta 16. septembrī plānotā “Farinelli un karalis” pirmizrāde, kā arī atceltas sestdienas, 17. septembra, un svētdienas, 18. septembra, izrādes. 16. septembrī plānotā pirmizrāde pārcelta uz 18. septembri plkst. 18.00.

Skatītāji, kuri bija iegādājušies biļetes uz “Farinelli un karalis” pirmizrādi 16. septembrī, aicināti apmeklēt pirmizrādi 18. septembrī plkst. 18:00. Iegādātās biļetes būs derīgas, un izvēlētās sēdvietas saglabāsies nemainīgas. Ja nevēlaties vai jums nav iespēju apmeklēt pirmizrādi svētdien, kasē pirktās biļetes var nodot jebkurā “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietā vai aizpildīt naudas atmaksas pieteikumu. Savukārt, digitāli iegādāto biļešu īpašniekiem naudas atmaksu iespējams saņemt, rakstot pieteikumu par biļešu nodošanu uz e-pasta adresi info@bilesuparadize.lv. Ja neapmeklēsiet izrādi svētdien, lūgums biļetes nodot kasē vai digitāli līdz 17. septembra plkst. 15.00.

Skatītāji, kuriem iegādātas biļetes uz 17. septembra izrādi (plkst. 18.00) un 18. septembra izrādi (plkst. 15.00), aicināti samainīt biļetes uz kādu no turpmākajām “Farinelli un karalis” izrādēm oktobrī vai novembrī. Lai to izdarītu, lūdzam sazināties ar teātri individuāli, rakstot uz dailesteatris@dailesteatris.lv vai zvanot 67294444 darba dienās no plkst. 10:00 līdz 16:00. Tāpat kasē pirktās biļetes iespējams nodot jebkurā “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietā vai aizpildot naudas atmaksas pieteikumu. Digitāli iegādāto biļešu īpašniekiem naudas atmaksu iespējams saņemt, rakstot pieteikumu par biļešu nodošanu uz e-pasta adresi info@bilesuparadize.lv. Lūgums par biļešu maiņu vai nodošanu atpakaļ tirgotājam izlemt līdz 28. septembrim.

Teātris atvainojas par sagādātajām neērtībām.

Cerot uz sapratni un vēlot stipru veselību,

Dailes teātris

Dailesteatris.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu.

Izmantotās sīkdatnes

Pieteikties jaunumiem