Biļetes uz izrādēm decembrī un janvārī

7. septembrī plkst. 12.00 sāksim biļešu iepriekšpārdošanu uz izrādēm decembrī un janvārī. Abonementu īpašniekiem biļetes pieejamas jau no 6. septembra plkst. 12.00.

DECEMBRA REPERTUĀRS

JANVĀRA REPERTUĀRS

Decembra beigās skatītājus aicinām svinēt Ziemassvētkus ar Dailes teātra aktieriem koncertā "MIRKLIS GAISMAS TUVUMĀ". Šī īpašā svētku koncertprogramma izskanēs divās daļās. Pirmajā daļā ciemosimies debesīs, kur skanēs dziesmas no Valta Pūces cikla "Gadalaiku dziesmas", bet otrajā daļā nolaidīsimies tuvāk zemei ar skaistākajām meistara Raimonda Paula dziesmām.

Dailes kanona ietvaros, Jura Joneļa režijā tapusi jauna saspēle. Dailes teātrī atgriežas vecmeistars Jānis Paukštello. Viņš, jaunās paaudzes aktieris Kārlis Arnolds Avots un nemirstīgā Raiņa dzeja iestudējumā “ČŪSKU VĀRDI”. Pirmizrāde gaidāma 1. decembrī.

17. janvārī Mazajā zālē pirmizrāde plānota Ilzes Ķuzules-Skrastiņas monoizrādei "VISAS VIŅAS" Ineses Mičules režijā. Dramaturgs Alistērs Makdauels radījis trīs monologus poētiskā spēlē, kuras centrā ir sievietes liktenis. Viena pārdzīvo aviācijas uzlidojumu paslēpusies savās mājās, otra ir māte un viņas dubultniece, trešā ir pats liktenis.

Savukārt 19. janvārī Dailes teātris sadarbībā ar “Mischief Worldwide Ltd.” piedāvā “The Mischief Theatre” komēdiju "PĪTERS PENS SAIET SVIESTĀ". Uz Dailes teātra skatuves atgriežas Kornlijas Politehnikuma drāmas pulciņš, šoreiz visai ģimenei paredzētā iestudējumā par zēnu, kurš nevēlējās pieaugt. Skatītāju jau iemīļotie aktieri, kuri izmeklēja slepkavību Haveršamas muižā un salaida visu pilnīgā sviestā iestudējumā "Izrāde, kas saiet sviestā", nu ir izveidojuši jaunu izrādi. Leģendārā Pītera Pena un viņa ienaidnieka Kapteiņa Āķa cīņas karstumā viss atkal juks un bruks, bet mīlestība starp Vendiju un Pīteru būs tikpat īsta, kā pasakā.

Dailesteatris.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu.

Izmantotās sīkdatnes

Pieteikties jaunumiem