SHEN YUN izrāde "Ieraugi Ķīnu pirms komunisma"

Lielā zāle


Pirmizrāde - 2024. gada 27. decembrī
Izrādes ilgums - 2h 20min
Izrāde 2 cēlienos

Shen Yun izrādes ir skaists apliecinājums labestībai, gudrībai un ticībai. Tās mūžības skartās leģendas cildina varonību un tradicionālos tikumus. Mūdienu pasaulei tas ir kā cerību pilns vēstījums.

Izrādes aicina iepazīt noslēpumainu zemi, kurā imperatori, ģenerāļi un filozofi tiecas dzīvot harmonijā ar Visuma ceļu, kur Debesu jaunavu dejās vērojama līgana grācija un kareivji cīnās ar neizsīkstošu enerģiju.

Shen Yun ir Ņujorkā bāzēts mākslinieciskais kolektīvs, kura misija ir atgriezt dzīvē 5000 gadu seno ķīniešu kultūru. Uzvedumā apvienojas klasiskās ķīniešu dejas neatkārtojamā izteiksmība ar tradicionālo skatuves mākslu, austrumu-rietumu dzīvo orķestri un novatoriskām fona dekorācijām. Pateicoties šim unikālajam apvienojumam, Shen Yun tiek dēvēts par jaunatklājumu skatuves mākslā. Ik gadu Shen Yun piedāvā jaunu uzveduma programmu, kas arvien aizrauj skatītājus.

Shen Yun orķestris apvieno tradicionālās ķīniešu mūzikas garu, skaistumu un oriģinalitāti ar Rietumu simfoniskā orķestra precizitāti, spēku un varenību. Tā rezultāts ir divas lieliskas tradīcijas, kas kopā radījušas jaunu atsvaidzinošu skanējumu. Shen Yun paceļ muzikālo stāstījumu pilnīgi jaunā līmenī. Mūzika, kas rakstīta speciāli priekšnesumam, ietver sevī vēsturiskas melodijas, kā arī dramatiskus stāstus.

Kad skatītāji, atstājot zāli, dalās iespaidos par redzēto, daudziem nenākas viegli atrast īstos vārdus, kas precīzi atspoguļotu pārdzīvotās emocijas. Var dzirdēt visu, sākot no jūsmīgiem izsaucieniem līdz “tas vienkārši nav vārdos aprakstāms”. Domās atgriežoties pie redzētā un atklājot, ka tā ir dziļi saviļņojoša, pamācoša un pat dziedinoša izrāde, viņu acīs neviļus sariešas asaras: “Lai tam noticētu, tas ir jāredz!”

Piedalās:
Shen Yun Performaning Arts dejotāji un solisti
Shen Yun orķestris

    Tuvākās izrādes

    Pirkt biļeti
    Pirkt biļeti
    Pirkt biļeti

    Atsauksmes

    Pievienot komentāru
    Pievienot

    Dailesteatris.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu.

    Izmantotās sīkdatnes

    Pieteikties jaunumiem