Atsauksmes

Pievienot komentāru
Pievienot

Svetlana Ulanovica 16.03.2023 22:31
Smieklu daudz! Ir biedējošs troksnis! Garlaicīgi nebija! Arī muzikālā blīce bija laba! Paldies!
Ance Agne 12.11.2022 06:32
1. cēliens bija ap 40 minūšu garš, kura laikā bija dzirdami vismaz 20 vienkāršrunas vārdi.Aktieri runāja paaugstinātos balss toņos. Tā arī nesapratu, kāpēc Robežnieka varonis pēc incidenta nenomazgāja no sejas mākslīgās asinis .Vispār par daudz asiņu, trokšņa(mana blakussēdētāja pēc katra burtiski salēcās krēslā), lamāšanās, sieviešu nodēvēšanas dzīvnieku vārdos. Tas viss radīja brutālu, skaļu, neciešamu ainu. Ja tāds bija režisora nolūks-maskulīna vīrieša pasaules atainojums-, tad tas izdevās. Kas bija 2. cēlienā? Diemžēl neredzēju un nedzirdēju. Manas ausis jau bija "aizsistas" ar 1. cēliena rupjībām.
Madara Jakobsone 15.05.2022 21:23
Paldies Dailes teātra aktieriem. Jūs bijāt lieliski!
Rita Bārene 24.02.2022 09:46
Niklāvs Kurpnieks un Dainis Gaidelis viss labākie,viss foršākie ,viss seksīgākie. Izrāde patiešam bija ļoti laba!!! Paldies paldies paldies.
Dailes teātris 28.09.2021 10:47
(No Twitter) 27.09.2021. Aiva Birbele @aiwwa
TESTOSTERONS @daile_lv - vīriešu izrāde sieviešu baudai! Ideāli,ja varētu dzert šampi zālē un,spiežot pogu, balsot, kuram aktierim lielāks... testosterona līmenis! Smiling face with smiling eyes Visi gan labi!
Ina Kļava 26.09.2021 22:35
Ļoti laba izrāde. Iesaku.
Tikai žēl, ka atcerējos Kalniņu un Žagaru. Nost Džili, vairs nekādu komēdiju.
Dailes teātris 07.10.2020 09:07
(no Twitter) @AstrologiLv (06.10.2020)
@Dailesteatris #Testosterons lieliska izsmiešanās par vīrišķīgi primitīvām un smeldzīgi smalkām situācijām. Paldies
Dailes teātris 11.03.2020 15:48
Anna Marta Nordmane virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"Es neesmu komēdiju cienītāja, tādēļ, dodoties uz izrādi, biju noskaņota diezgan skeptiski, tomēr rezultātā vakars izvērtās patīkams. Izrāde ir pieteikta kā “vīriešu saruna, sievietēm klāt neesot”, kas, manuprāt, ļoti precīzi raksturo izrādi. Sarunas bija par un ap sievietēm, un viņu darbībām, kas ietekmējis risināmo situāciju. Es gan šim aprakstam kaut kur klāt pieliktu vārdu “farss”, jo nenoliedzami tas ir tas, kas norisinājās uz skatuves. Situācijas bija pārspīlētas, teju meksikāņu seriāla cienīgas, tādēļ grūti iedomājamas notiekam reālajā dzīvē, tomēr tam vienkārši jāļaujas.[..]"

Pilnu izrādes vērtējumu lasiet https://ej.uz/q4yz
Dailes teātris 09.03.2020 18:38
Milana Drugoveiko virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"[..]Man bija sajūta, ka izrādē nemaz nebija pārtraukuma, kas pierāda tās dinamiskumu. Aktieru spēle ir fantastiska: atpazīstami varoņi, atpazīstamās dzīves situācijās, kas ļauj skatītājam iztēloties sevi par līdzdalībnieku šajās viesībās. Šajā izrādē visvairāk gribas izcelt tieši Ģirtu Ķesteri, kurš pat ļoti pārsteidza ar cinismu un sarkasmu, lieliski atveidotu lomu, kura lika man noticēt izrādei. Arī kopējā aktieru ansambleja bija estētiski patīkami baudāma. Manuprāt, režisors atklāja apslēptās pērles visos aktieros. Paldies! [..]"

Pilnu izrādes vērtējumu lasiet https://ej.uz/c168
Dailes teātris 02.03.2020 15:04
Dana Zālīte virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"[..]Bet, ja sievietes būtu klāt? Tad izrādē sanāktu pavisam citāda, ne tik atklāta, ne tik tieša un, iespējams, ne tik smieklīga. Smejas visi. Skatītāji ļoti iesaistās izrādes darbībā un dzīvo līdzi notikumiem. Iespējams, ka pēc pirmā cēliena izrādes vērotāji būs nedaudz vīlušies, jo nekas īpašs jau nenotiek un nemaz tik jautri arī nav, tomēr otrais cēliens visu “izglābj” un atrisina pirmajā cēlienā ieskicētos notikumus.

Cerot, ka režisors Oļegs Šapošņikovs atkal atgriezīsies Dailes teātrī un iestudēs vēl kādu kvalitatīvu komēdiju."

Pilnu izrādes vērtējumu lasiet šeit - https://ej.uz/mq7i
Dace Brese-Liede 27.02.2020 10:17
Paldies par labi pavadītu vakaru! Izsmējāmies kārtīgi. D.Gaideļa maģistrs kolosāls!
Dailes teātris 04.02.2020 12:49
Armands Kalniņš virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"Par komēdijām daudzi vīpsnā, bet citi tās uzskata par galveno, kas interesē kultūrā. Vēl iegājies teikt, ka ir labas („domājošas”) un „citas” … (laikam – nelabas?) komēdijas. Šo iestudējumu uzskatu par pavisam traku komēdiju un visai negaidītu pārsteigumu. Informācijas materiāli par izrādi (režisora un aktieru vēstītais) radīja interesi, bet šķita, ka tā būs rāmāka/rātnāka. Tomēr bija jāielāgo, ka Oļegs Šapošņikovs neizvēlēsies iestudēšanai parastu lugu. Tātad kas sanācis? Ir iestudēta asiņaina komēdija ar lekcijas elementiem (tajā ir iekļauti daudzi izziņas materiāli, kas skaidro/pamato notiekošā „zemtekstus” un psiholoģiskos/bioloģiskos aspektus). Izrādes apzīmējums „vīriešu saruna, sievietēm klāt neesot” gan šķiet pārāk mierīgs, lai gan atklātas un būtiskas sarunas tajā ir. Iestudējums (luga) ir viltīgi veidota, tiklīdz iedomājos par to, kāds varētu būt sižeta pavērsiens, tas uzreiz „notiek”, it kā atalgojot/vēstot: „pareizi iedomājies!”.[..]"

Pilnu izrādes vērtējumu lasiet šeit - https://ej.uz/ekdw
Gatis Roze 02.02.2020 22:57
Paldies par smieklu devu svētdienas vakarā!
Jauki, ka protam pasmieties gan par nopietnām, gan par ne tik nopietnām lietām. Paldies aktieriem par lielisko tēlojumu!