Publikācijas

Atsauksmes

Pievienot komentāru
Pievienot

08.03.2012 18:01
Paldies par tik jauko un pozitīvo izrādi - patika, gan bērniem, gan pieaugušajiem! Paldies Jums! :)) Cerams, ka būs vēl kāda Punktiņas un Antona izrāde!
01.03.2012 09:22
BIju uz Punktiņu un Antonu ar 8 gadīgo meitiņu. LIE-LIS-KA izrāde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aizkustināja līdz asarām un ielīksmoja un uzjautrināja. Dziļš cilvēcīgums, aizskarot mūžīgās tēmas. Lieliski mākslinieki un aktierspēle. Vienkārši burvīgi!!!! PALDIES! Pēdējā laikā uz teātri eju diezgan bažīgi, jo negribas sastapties ar lieku agresiju vai balagānu, bet šī izrāde pārsteidza ļoti, ļoti, ļoti patīkami.

Vienīgais mīnuss, ka izrāde tik vēlu - pamatā jau to apmeklēja bērni un ne visi no Rīgas centra... Kamēr aizkļūst mājās, nākamā - darba diena...Būtu labi, ja izrāde, kuru apmeklē bērni, varētu sākties vismaz stundu agrāk, citādi - ja tā būtu piektdienas vai sestdienas vakarā.
05.01.2011 23:47
super, super Velna Roberts!
17.10.2010 10:34
Visu cieņu Režisoram, aktieru kolektīvam un īpaši Punktiņai (I.Ķuzulei) !:o)
Izrāde vnk. LIELISKA, sen Dailes teātrī nebiju redzējusi kaut ko TIK mīļu un ĪSTU!:) Lūgums vairāk pievērsties šāda tipa izrādēm, gan bērni, gan vecāki zālē baudīja, smaidīja, juta līdzi visiem varoņiem un pats aizkustinošākais bija vērot, ka starpbrīdī mazie teātra mīļi steidzās uz 1.stāva foaje, lai ... iegādātos ziedus saviem favorītiem !;o) PALDIES ! :) Veiksmes turpmākajā darbā !;o)
19.09.2010 21:03
Ar meitu (12 g.v.) noskatījāmies pag.gadā, abas atceramies vēl šogad! Visiem iesaku.
19.03.2010 11:41
Super pozitīvi uzlādējoša izrāde!

Bijam divas 24 gadus jaunas dāmas un mums patika, tāds vieglums un neuzpīlētība !
17.03.2010 22:33
TIK kolosāla izrāde. Pozitīvi uzlādē un smaids garantēts visam vakaram. Paldies! :)
15.02.2010 12:07
lieliska izrāde (lomā Elīna Dzelme), ļoti patika. apkārt tik daudz mazu bērnu un to smiekli padarīja izrādi vēl dzīvīgāku un jaukāku.
14.02.2010 19:12
bet - nu kā var jūsmot, ak Punktiņa "ir tik burvīga 5gadniece" - un vēl reizē teikt, ka te ir burtisks Kestners!? oriģinālā viņai taču ir vismaz 8 gadi - māk rēķināt jau otrajā simtā... un gan jau arī šahu spēlē:))
06.02.2010 14:21
Ļoti, ļoti patika! biju maijā, kad vēl bija Ķuzule. Ķuzulei ar Dzelzīti saspēlēties sanāca superīgi :) Paldies!
18.01.2010 16:57
Ļoti jauka izrāde ne tikai bērniem...lika apraudāties arī man, kam tuvojas 40...
13.12.2009 16:24
pārsteidzoši gaiša, sirsnīga un smieklīga izrāde! ja sanāks, aiziešu vēl :D Džilindžers pārsteidza ar sex pieskaņas trūkumu - tas nav pārmetums, bet uzslava. Andahtai tieši tādai arī bija jābūt, neko labāku nevaru iedomāties. un sevī iemīlējusies māmiņa arī bija taisni vietā. un kur tad vēl papiņš ar rēcīgajiem smiekliem, ka nevar noturēties nesmejot līdzi. šitas arī varētu aiziet tautā. Elīna man likās pārāk pieaugusi, kaut kā bērnišķīgumu vairāk gribējās. žēl,ka neredzēšu Ilzi, jo man pat viņas balss šeit liktos piemērotāka. dīvaini redzēt Subatnieku pareizā mātes dēla lomā:)) un tās foršās dejas :D visi, kas spēlēja 12.12.09. bija izcilnieki! lūdzu vēl izrādes, pēc kurām paliek laba pēcgarša.
12.12.2009 22:51
sodien ar meitu un puiku bijaam uz izraadi 18.00. pirmkaart jau paldies par izraadi gan rezisoram(kas bija liels paarsteigums)gan arii aktieriem. puikam, protams, favoriits bija Velna Roberts
meitai pilniigu sajuusmu izraisiija Punktiņa un Resnā Berta
tiesaam paldies par jauko izraadi un tas bija fantastiski arii man kaa mammai, kas it kaa tikai vedu beernus uz izraadi.
iipass paldies Intaram! tas patiešām bija smiekligi
p.s. izraadee "Divi nabadziigi rumaanji" arī baudīju, droši varu teikt, iecienīto aktieru trijotni.
paldies!
tā tikai turieties!
03.11.2009 13:58
Izrāde kopš maija ir mainījusies - kļuvusi pasakaināka un raitāka, arī dzīvīgāka [domāju - tuvāka dzīvei]. Redzot, kā Kristīne svētdien burtiski novirpuļo Punktiņu, vēlreiz pārliecinājos par to, ka DžDž ir Talants saskatīt Aktieros to, ko nesaskata skatītājs. Izrāde ir tikai ieguvusi un - kā dzirdu no 7 gadnieku vecākiem - tā tiek skatīta 2-3-4 un pat 5 reizes un tagad, dzirdot manas atsauksmes par Kristīnes Punktiņu, domā par vēl vienu "gājienu". Viss notiekošais dod patiesu mīļumu un sirsnību, par ko PALDIES visai komandai. Mīlēt mēs protam katrs, kā nu mākam, bet LIKT justies mīļi - ir jāmāk! :)
19.10.2009 13:58
lieliski
16.10.2009 10:06
man tāds maziņs jautājums - patiesi Rešetins šobrīd spēlē Garāmgājēju/Celtnieku?
03.10.2009 21:00
Jāni, Jāni, tad kad būsi dabūjis fizikas doktora grādu un tev būs bērni, tad vēlreiz noskaties šo izrādi vai izlasi attiecīgo grāmatu.
03.10.2009 20:39
Negribu izlikties par sliktu kritiķi un spriedelēt kurš aktieris/e ko un kā "tēloja" vai "izdzīvoja", jo maniem dēliem patika un bija ļoti interesanti, jo viņu mērauklas ir bērnu pasaules fantāzija un sajūtas, kurās mums pieaugušajiem....
Es domāju, ka izrādes KOMANDA režisora uzstādīto uzdevumu izpildīja LIELISKI. Un protams īpaši vēlējumi režisoram par izrādes aktualitāti...... Sjupherr. Bučas visiem. :)
28.09.2009 15:10
Vakardien bijām uz izrādi ar 3gadīgo meitiņu,un bijām par izrādi sajūsmā!Visu izrādes laiku bija smaids uz lūpām, lai gan vienu brīdi sametās skumīgi,pat asara nobira. Bet kopumā supper.
Gribētos apbrīnot Siliņa tēlojumu-manuprāt perfekts,tas ir talants(Stulbā kazā),un tās visas kustības-izcili. Cik esmu bijusi uz izrādēm, kurās arī viņam ir lomas-lieliski nospēlē jebkurā izrādē!!
Labāk būtu gribējies, ka Punktiņas lomu spēlē Ķuzule,manuprāt viņa labāk spētu iejusties Punktiņas loma, Elīna bija mazliet pārspīlēta . Rešetins- izcili nospēlēja savu lomu!!
Andahtas jaunkundzes balss gan tā mazliet griezās ausīs:)
Pārējie aktieri arī malači,
Lai veicas jums aktieri un, lai nākotnē būtu vēl un vēl tādu izrāžu, no kurām var smelties krietnu devu pozitīvisma(P.S. turēšu īkšķus, lai šajos grūtajos laikos nebūtu tā,ka teātrus likvidē, patiešām stipri,stipri turēšu par jums īkšķus):)
27.09.2009 21:51
Ļoti laba izrāde visai ģimenei. Ir vajadzīgī tradicionāli, "nepārmudrīti" uzvedumi, kurus skatītāji tvertu vienā elpas vilcienā, turklāt izietu no teātra ar smaidu uz lūpām. Elīna Dzelme ļoti jauka Puktiņa, un Subatniekam arī ī'paši nav ko piesieties. Amizanti strādā Grāvelis, Siliņš, arī Rešetins garāmgājēja - celtnieka lomā :)
Pievienojos kritikai par Ievu Pļavnieci un Marinu Janaus. Arī Sarmītei Rubulei diemžēl šī loma nav veiksmīga. Taču kopiespaids ir pietiekami labs, un galvenais, ka bērniem patīk.
13.09.2009 19:57
Ak, Dievs, atrodas vēl kāds, kas nezina, KAS IR KESTNERS! Un kādi ir viņa brīnišķīgie, sen par klasiku kļuvušie darbi. Protams, didaktika, bet tā jau ir izrāde BĒRNIEM nevis aizvēsturiskiem jāņiem ar putniņiskām atmiņām!
08.09.2009 18:34
Paldies par skaistajiem skolas sākuma svētkiem ! Man ļoti patika izrāde un fotosalons starpbrīdī. Ļoti labi spēlēja aktrise Bertas lomā .
03.09.2009 15:51
Paldies par patiesi jaukajiem 1.septembra svētkiem! Jums visiem Dailes teātra iemītniekiem kopā izdevās iepriecināt gan ar izrādi, gan ar visu pirms un pēc notiekošo pasākumu manu meitiņu un arī mani! vēl šobrīd varu ar gaišumu atcerēties un ar sajūsmu ieteikt citiem!:)
02.09.2009 10:36
Uz teātri kādu laiku negāju, jo man traucēja tas, ka redzu aktierus tēlojam, nevis izdzīvojam un skatītāju līdzi paraujot. 31.aug.uz Punktiņu un Antonu gājām abas ar meitu(9gadi). Meita jau bija par visu sajūsmā, gan par izrādi, gan par palaidņa pasi utt.
Man ļoti, ļoti patika Ilze Ķuzule un es vērojot Punktiņu sajutos kā senāk.
Aktrise nevis atstrādāja, bet iedzīvināja šo tēlu un sķita, ka Punktiņa ir sen zināmā un mīļā kaimiņu meitene, kas tēlaini atstāsta šo notikumu.
Paldies viņai par to!
Bet, bet bija mirkļi, kad mani kaitināja uzspēlētība. Nepatika ( lai viņa man piedod)M.Janaus. Antona mamma neradīja manī slimību pārcietušas māmiņas iespaidu. Tā pat nesapratu, kādēļ tik ļoti griezīgā balsī jārunā I.Pļavniecei. Blakus sēdošie, mazie bērni, ar rociņām spieda ciet ausis.
Slikto tēlu jau var radīt arī vienkārši skarbā balsī runājot.
Kopumā izrāde ir gaiša un kā teica meitiņa: jauka un smieklīga.
P.s. Nezinu kādēļ, bet man ļoti patika arī D.Gaidelis.Kad aktieriem sniedza ziedus, man kļuva skumji, ka viņam nav neviena ziediņa un ...un tad kādas viņam tika saulespuķes. Super, tas bija saulains izrādes noslēgums.
02.09.2009 10:09
Paldies rezisoram un aktieriem! Paldies Dailes teatrim, ka sezonu uzsaaka ar kolosaali gaissu beernu izaadi! Lai veicas un izdodas!
01.09.2009 21:32
Ak Dievs! Kāda banalitāte!
Taču, acīm redzot dzīvojam tādā sabiedrībā, ka tā ir jāmāca kā mazs bērns. Varbūt prāta saujiņu čerpņās.
Visu cieņu režisoram, kaut ko vairāk no šāda didaktiska materiāla nemaz arī nevar izspiest. Jocīgi, asociiējas ar "Muļķi un pletētāju" - aizvēsturiska laikmeta izrāde (droši vien režisors neko tādu nav dzirdējis - čukča pisateļ, a ne čitateļ).
Nekas jau arī vairāk nebūtu jāprasa no izrādes bērniem, ja tikai neuzvēdītu skumjas: kādā transcendences perifērijā dzīvojam, kādā sabiedrībā dzīvojam, ja tas viss 3. gadu tūkstotī pēc Kristus dzimšanas joprojām ir aktuāli!?
Taču neaizmirsīsim, teātris ir vajadzīgs, pirmkārt, pašiem aktieriem - tāpat kā zinātne - zinātniekiem. Pārejais ir tikai muldēšana par sabiedrisko pieprasījumu. Bet te nu es jau novirzījos no tēmas...
Kas ta nu? Vai tad aktieri nav sabiedrības daļa?
Arī viņiem jāaug, tāpat kā puķei neapzināti tiecoties pret sauli.
Lai Jums visiem pietiek spēka iet pretī savai zvaigznei!
01.09.2009 21:26
Izrādi noskatījos divas reizes! iesaku to noskatīties ne tikai mazajiem, bet arī vecākiem- ikvienam! Humora deva garantēta! Aktieru tēlojums ļoti patika, taču tomēr, ja izvēlas starp Ilzi Ķuzuli vai Elīnu Dzelmi, Ķuzules tēlojums man patika daudz reiz labāk, tas bija ticamāks- perfekts, atšķirībā no Elīnas, bet viņai viss vēl priekšā!! Ginta Grāveļa, Ievas Pļavnieces,Alda Siliņa un neapšaubāmi vazdikas tēlojums perfekts!!!!!!!!! malači! prieks skatīties!
01.09.2009 16:58
Nu, jā. Vakar ar Savu 9 gadīgo māsiņu šo izrādi paskatījāmies. Nu ļoti aizkustinoši, īpaši kā Punktiņa un Antons spēlēja to "Nelaimīgo spēli". Nenosmieties. Taču mani pārņēma arī šoks, jo redz, pie kāda rezultāta var pievest tas, ka bērnu uztic audzināšanā nepazīstamai personai.
03.06.2009 15:31
Mums ļoti patika! Paldiess1
03.06.2009 00:29
Ilze Ķuzule ir pirmklasīga Punktiņa - bravo, bravo! Kopumā brīnišķīgi jauki, viss kā pēc grāmatas...ar atsevišķiem visnotaļ kolorītiem papildelementiem :) ... un Alda SIliņa "Stulbā kaza" draud kļūt par klasiku :)
Džilindžers patiesi ir meistars. Kārtējo reizi viņā neviļos - kas iepriecina.
02.06.2009 10:51
man un manai 5 gadīgajai meitiņai patika! super!
lūdzu, vēl kādu izrādi bērniem :)!!!!!!!paldies!
01.06.2009 16:42
Uzdāvināju biļetes uz šo izrādi savai mazmeitai uz 6 gadu dzimenīti un kopā tad arī abas devāmies uz teātri . Sen nebiju jutusies tik iepriecināta!Jauka, sirsnīga, atraktīva izrāde ! Man nekas nelikās ne pārspīlēts, ne kritizējams. Un galvenais, ka mazmeitiņai arī ļoti patika ! Punktiņa - Ķuzule-lieliska! Prieks arī par visiem pārējiem , it sevišķi par Resno Bertu ! Mīļš paldies, un ģimenītēm iesaku noteikti aiziet uz šo teātri.
01.06.2009 14:01
Man sestdienas izrāde lika mazliet vilties, bet bērnam tīri labi patika. Tas jau pats galvenais, vai ne? Jocīgas likās Punktiņa un Andahtes jaunkundze. Punktiņas kustības šķita tādas kā mazliet slimīgas, bet Andahtes runas maniere - kaitinoša.
Aizdomāties lika arī alkohola lietošanas mājas apstākļos demonstrācija. Ceru, ka bērni to nepiefiksēja.
Toties Grāvelis bija ļoti foršs palaidnis. Mums abiem ar puiku viņš patika vislabāk. :-)
01.06.2009 13:07
Pifkas lomas tēlotājs nevelk!
01.06.2009 12:44
Paldies par izrādi! Un to,ka jauniņā aktrise E.Dzelme tik labi nospēlēs pavisam necerēju... Patiešām super izrāde! Paldies, neesmu vīlusies
01.06.2009 10:59
Ļoti jauka izrāde! Mūsu ģimenē patika gan pieaugušajiem, gan tīņiem, gan 8-gadīgajam. Īpašu smeķi piedeva jestrās vācu dziesmas un izrādes tēlu dejas. Paldies režisoram!!! Iepriecināja Elīna Dzelme, jauna, smuka, talantīga. Veiksmīgu karjeru!!!!
01.06.2009 10:29
Tas ir briesmīgi, kas cilvēki dzīvo kaut kādos stereotipos un uzskata, ka režisors drāmas vietā nevar uzvest īstu bērnu izrādi! Izrāde ir burvīga, arī man pieaugušajam ļoti patika, protams, ja būtu kāds bērnulis, vestu arī to. :) I.Ķuzule ir burvīga Punktiņa. L.Subatnieks gan diemžēl nepārliecināja, kaut kas man pietūka Antonā. Arī D.Gaidelis pārāk gauss likās. G.Grāvelis brīžiem pārāk mākslīgi jokojās. Bet pārējie - I.Pļavniece, I.Vazdika, A.Siliņš, L.Dzelzītis, J.Gornavs lieliski nospēlēja savas lomas, un var teikt, ka muļķīgais smaids nenozuda visu izrādes laiku. :):) Iesaku!
01.06.2009 00:00
Džili, gribu vēl pasakas!!! Biju šodien uz izrādi. Nu, ko lai saka - bija man uz lūpām smaids, un pat asara nobira žēlojot Antonu! Izrāde ir vienkārši izdevusies. Paldies!
31.05.2009 22:45
šo izrādi noteikti var pārsaukt par izrādi "visai ģimenei" - vērtīga un ļoti aizraujoša visiem, kā mazajiem tā lielajiem! Ļoti mīļa un sirsnīga izrāde! :)
Teicama aktierspēle, nemaz nevaru izcelt kādu labāko - jo visi bija tieši savās vietās, ar savu odziņu! Arī Pifka!

Dž.Dž.Dž. izdevies vienā sezonā uz Dailes lielās skatuves uzvest divas izcilas izrādes par attiecībām ģimenē - pirmā smaga un plosoša - Psihs, un tagad jaukā un mīļā Punktiņa un Antons!
Paldies! Jauks sezonas noslēgums!
31.05.2009 21:01
Man ļoti patika meitene Punktiņa un puika Antons. Tad vēl patika huligāns Gotfrīds un policisti. Patika visa izrāde, bija jautri varēja plaudēt līdz. Notecēja asariņa, jo bija žēl Antona, kurš tirgoja šņorītes. Labāk patika resnā Berta nekā Velna Roberts. Paldies!!!
31.05.2009 14:33
Izrādē ir patiesa labestība un sirsnība, kas gandarī DžDž darba cienītājus. [Palasiet, dzerot konjaku, jo skaidrā to nevar, komentārus pirms pirmajiem ģenerālmēģinājumiem.]
Ir pozitīvas haltūras piegarša, bet.... DžDž ir precīzi [manā izpratnē] ņēmis Kestnera romānu un to uzlicis uz skatuves... Te ir Draudzība [Lielais "D"], te ir pienākums [Berta-Pogu ģimene], te ir spēja būt pieaugušam [Antons-Māte]. Aktieri spēlē ar gaumīgu baudījumu - paši izbauda.. Numuri varbūt ir ... sašķelti, bet man visu izrādes laiku no lūpām nezuda smaids... Nu kā tu nesmaidīsi par Ginta naudas pelnītāju Kleperbeinu.... Par Alda Velna Robertu un viņa Dāmu - Andahtas jaunkundzi, kas varētu audzināt vardes, bet ne mazas meitenes. Laura Dz. epizodes ir pērles - manuprāt - noskatītas no Rīgas ielām [LDz ir redzēts vairāk pie auto stūres...] Ilzes Vazdikas Berta ir KONFEKTE. Šai lomā īpaši jūtama Aktrises humora izjūtas garša - kaut vai blieziens ar salami desu...
Ilze un Lauris ir labi, bet mazliet [domāju = ne talanta, bet ārējo apstākļu ietekmē] baidās no dziļākas sirsnības.... Domāju - ieskriesies - būs labi!
Visnesaprotamākais izrādē ir Antona mātes traktējums, kas man nudien liekas par salkanu un bīstamu... Tā kā romānu zinu no galvas un paralēles ir pat ļoti precīzas.... Antona māte nav TIK "beigta".... Līdz ar to bikiņ sašķīst izrādes fināls, jo... Ja TIK vārga Dāma audzinās Punktiņu, labāk būtu to darīt Andahtai, kas vismaz radīja ekstremālas rotaļas nianses un deva apelsīnus ar putukrējumu.
TAČU - bērnu skatītāju rosība izrādē un manis jau minētā patiesā labestība ir Vērtība ar vislielāko "V"...
30.05.2009 20:16
mīļš gabals. Beibe-Punktiņa kruta, īsta 5gadniece, Subis gan bishk tads smiekligs, pozitvinika, bet smiekligs, brash un dūšīgs Antons :)
30.05.2009 19:23
Laba un pozitiiva izraade, Punktinjai rokas pa gaisu vien gāja, prieks skatīties.
Zheel, ka Subatnieks shoreiz nebija galvenajaa lomaa.
Pifku gan vajadzeeja teelot īstam taksim, tas buutu noteikti beerniem devis veel vairaak pat ja buutu reejis uz skatuves nevietaa. aizmigushais melnais sunjuks vareeja buut tikpat labi tad plīša sunjuks.
30.05.2009 15:50
Ļoti atvainojos Ilzei Ķuzulei par iepriekš nepareizi uzrakstīto uzvārdu!
Bet izrāde patiešām SUPER!!!
30.05.2009 15:45
Izrāde vienkārši burvīga! Galvenais,ka bērniem patika. Un ko redzēt bija gan pieaugušajiem,gan bērniem! Un smējāmies mēs visi,bet kad bija skumjāks brīdis,tad asara paspruka pat man. Beigas ļoti jaukas un sirsnīgas! Ilze Ķuzuke vienkārši fantastiska Punktiņas lomā, ļoti cien.Vazdika Bertas lomā-ļoti mīļa un superīga,Pļavinieces tēlojums ari forš un vietā! Noteikti ejiet-superjauks pasākums visai ģimenei!
30.05.2009 15:14
VNK PERFEKTA UN LIELISKA IZRĀDE!!!Pat komentāri, nerunājot nemaz par tiem, kas te murgus ir sarakstījusi, ir lieki!Iesaku visiem, izrāde bērniem un pieaugušajiem!Pozitīva un brīniškīga sezonas noslēguma izrade, kas veiksmīgi papildinās arī nākamo sezonu!Mūsu plašajā teātru repertuārā pietrūkst šādas izrādes!DAILES TEĀTRIS THE BEST!
30.05.2009 12:22
Ļoti patika izrāde. varbuut mazliet par garu sākumā ir Ginta Grāveļa dejošana ar skrituļdēli.. bet ir skaisti.. Lieliska Ilze Ķuzule Punktiņas lomā... Laura izmisušais Antons ir tik jauks, ka brīžiem pat pavelk uz asaru... Izrāde ir bērniem, bet man kā lielam bērnam tas atsauca atminā vēl to laiku kad dators mājās nebija visiem un kad bija jaskraida pa pagalmu un jasparda bumba, un tas man gluzi atsuacas ar sevi, kad vienmer bija ko dariit!!! Tā kā droši vediet berniņus ir labi!!!
30.05.2009 11:34
Ļoti jauka izrāde. Svarīga ir intonācija - nespēlēt bērnus, bet mēģināt iejusties viņu domāšanā un rīcībā. Spoža epizode - Punktiņa, ubagojot, saka, ka māmiņa ir jauna un akla, bet viņai blakus stāv sapostā māmiņa, kurai vienmēr ir kas svarīgāks par Punktiņu.
Veiksmīgi tēlojumi - Subatnieks, Siliņš, Dzelzītis..., arī citi.
Par komentāriem - ja nepatīk režisora izrādes, var taču neiet uz tām,- ko velti tērēt laiku un apsaukāties, un vēl draudēt ar neiešanu? Brīva izvēle! Varbūt vairāk jāuztraucās par režijas neveiksmēm "Priekules Ikarā" un "Spēlmanī"?
29.05.2009 22:52
Jauka izrāde! Punktiņa un Antons brīnišķīgi! Visi aktieri savās vietās. Jautrās vietas smīdina, skumjās pavelk uz reālu asaru. Andahtes jaunkundze vislabākā, kāda vien redzēta!.. Un cik ļoti cilvēkiem ir vajadzīgs tāds HEPĪ ENDS...
29.05.2009 19:07
Paldies!
Mums arī ļoti patika :) Pietiekoši sarežģīta, lai patiktu lielajiem, pietiekoši skaidra, lai uztvertu bērni. Puikam (6 gadi) patika, ceru, ka es arī visu uztveeru :D) Un nu mums abiem ir balvā visa pasaule par laiku, ko veltījām viens otram.

piekrītu asnatei "...vērtīga (tas ir, vērtīborientēta) izrāde, ko droši rādīt bērniem."

29.05.2009 16:37
vai tiešām ir grūti ieeiet -repertuārs un apskatīties cik gara ir izrāde?Tur tācu ir uzrakstīts!!!
29.05.2009 15:50
Vai kāds no tiem, kas jau redzējuši, varētu pateikt, cik gara ir izrāde?
29.05.2009 14:33
............Kā akmens no sirds novēlās! Tad jau droši, ar smaidu uz lūpām vedīšu mazo puišeli pirmoreiz uz Dailes teātri :-).
28.05.2009 23:40
Nupat noskatījos - jauka izrāde, mīļa, jautra. Vienīgā iebilde pret Poges kungu - Gaidelis nez kāpēc neko nav spējis (gribējis) izdomāt savā tēlā. Toties Siliņš parāda, ka aktieris var uztaisīt lomu arī tad, ja nav pat "telefonu grāmatas". Loma praktiski bez teksta (ja neskaita "stulbā kazā!"), bet kā viņš to izdara! kritiens vien ir ko vērts. Cepuri nost! Auziņš arī labs, tāpat Rozentāls mazā lomiņā paliek prātā. Dzelzītis ar savu ķiveri un jēkabpilieša valodiņu! Izlasot programmiņā, ka policists būs Gaudiņš, jau sāku iekšēji smaidīt. Kopš "Penelopes" laikiem esmu par viņu sajūsmā! Kestneram viņi ir trīs un dejo tango, bet polka arī nebija slikta. Pļavniece burvīga; protams, Vazdika (jau iesitusi roku ēst gatavošanā!!!), Rubule īsta ķerta dāmiņa... Vārdu sakot - ejiet droši!
28.05.2009 22:12
Noteikti iesaku redzēt (arī pieaugušajiem)!
Interesanti, ja bērnam pirms izrādes palasa "Punktiņu un Antonu".
Manuprāt, vērtīga (tas ir, vērtīborientēta) izrāde, ko droši rādīt bērniem.
28.05.2009 22:01
nupat no izrades, man patika LJOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, man 10 gadi, man patika Punktina, kas bija Elina, loti patika resna Berta, bija smiekligi un jautri, ka Punktina un Antons izdomaja visadas rotalas
arii mani shoreiz patiikami paarsteidza Dz.
atraisita un izdomu pilnaa Punktina, laadziigais Antons, super Plavniece kaa Andahtas j-kze, arii Gaudinsh, dejaa ar Vazdiku, taads speeles prieks no vinas naaca, Rozentaals nelielaa lominaa, bet praataa aizkeras, tieshaam paldies Dzhilindzeram, jaunaako klashu skoleeniem buus nenoskatiities
28.05.2009 20:31
Patiesi laba izrāde! Bērni skatījās ar lielu interesi un pēc tam atzina, ka šī ir vislabākā no redzētajām bērnu izrādēm.
28.05.2009 18:10
Redzēju izrādi.! Patika, bija jauka. Ar savu humoriņu. Tiešām bija par ko pasmieties un vienkārši pasmaidīt. Un man patika kā E.Ķuzule spēlēja Punktiņu :) Un suņuks bija šausmīgi iemīlīgs :)
27.05.2009 09:32
atceroties- īkstīti , domāju ka būs labi- cilvēks , kas var uztaisīt dajebko- neviss kā visi ieciklējušies- ka viņam tik rupjības un sex............
25.05.2009 16:32
mjaa...zinot Dzilindzera tendenci rakņāties cilvēka psihes un dvēseles novirzēs...Kas tad šim uznācis....
24.05.2009 18:39
man visvairāk nāk smiekli par to, ka cilvēki, kuri saka, ka nekādā gadijumā neies uz šīm izrādēm, jo "tas ko tur uzved ir naturāli murgi", droši vien nemaz nav bijuši uz nevienu Džilindžera izrādi, un klausa tiem, kuri runā to pašu, kaut arī nav bijuši ne uz vienu izrādi.
24.05.2009 01:38
Vai ir iespējams uzzināt, kurš sastāvs spēlēs 30. maijā?
18.05.2009 21:12
Manuprāt, komentārus, kas rakstīti pirms pirmizrādes (vai ģenerālmēģinājuma) 29.maijā varēs izdzēst, lai nejauc galvas tiem, kurus interesēs citu domas par šo izrādi. Spekulācijas ar lāčādu pārsniedz pat tās, kas bija pirms Nekrofila.
18.05.2009 19:33
viena no foršākajām izrādēm no bērnības. Kad ieraudzīju plakātu bija nu tik vareni, iesaucos, jes ejam uz šito obligāti, bet mūsu 14 gadīgais dēls iebļāvās nebalsī, nē, papriekšu palasi ko par to izrādi raksta, būs atkal kaut kas stūlbs ar ideju par infantiliem bērniem(domāts Punktiņa un Antons), kas debīli kustēsies. Mammu , noskaidro vai tas tiešām būs par to, ko tu domā. KU-Ku kur ir režisori, kas varētu uzvest pozitīvas izrādes. Ir auditorija, kura piepildītu zāles, ja vien tur būtu ko skatīties vairāk par absurdām idejām un seksu.
KĀPĒC Latvijā nav tādas izrādes kā daudzi atcerēsie no bērnības, kur bērni spēlēja bērnus un tas bija tik aizraujoši un tik forši.
Tiem, kuri izsakās par pāragro spriedelēšanu - ja man ir tikai labākās atmiņas par šo izrādi, tādas gribu, lai būtu arī maniem bērniem, es gribu, lai viņi sajūt to foršo kāpēc es gāju uz teātri bērnībā, nevis to, kāpēc es tagad VISPĀR neeju uz teātriem, jo tas ko tur uzved ir naturāli murgi. Tā nav bauda dvēselei, pat nezinu kam ir patikšana pret tādām baudām
16.05.2009 15:44
turi, tu neticēsi, bet izrāde ir veidota pēc Erika Kestnera grāmatas, kas vāciski saucas "Punktchen und Anton".
15.05.2009 15:39
Vai kaads var pateikt, kads shai izradei origjinaalnosaukums - no kaa iisti tiek tulkots??..
15.05.2009 13:03
Nav jau pirmais darbs, ko viņš tulko. Agrāk tikai tulkotāja vietā rakstīja savu īsto vārdu un uzvārdu.
14.05.2009 14:17
nepietiek, ka visas Daile jau ir norakta normaaliem cilveekiem liidz ar Dzilindzera paraadiishanos tajaa, tad tagad sacis jau lugas tulkot. Que Vadis, pasaule:((
13.05.2009 14:25
Gaidaam atsauksmes!
12.05.2009 19:43
Hmmmm..... Man gluži vienkārši ir bail vilties, jo arī man šī bija viena no mīļākajām bērnības izrādēm!... Un ja vēl skolas bērneļi uz teātri jāaizved?!...
Latvijā ļoti, ļoti pietrūkst kvalitatīvu bērnu un pusaudžu teātra izrāžu!
12.05.2009 18:57
Ķuzule nu nēkādi nevar būt Punktiņa!
10.05.2009 12:28
žēl, ka 3G režija. esmu apsolījies uz viņa murgiem neiet. Grāmata laba, bet kamēr nedzirdēšu nepārprotami labas atsauksmes par izrādi, savus bērnus tur nevedīšu un pats neiešu.
Tiem, kas šausminās par skatītāju nievām pret 3G darbu, pateikšu ka pats vien viņš šo attieksmi pret sevi ir sagādājis. Izrādes kvalitāti nosaka nevis režisora patmīlība, bet gan skatītāju uzslava :)
10.05.2009 08:03
Bail....
Aizejiet un NT. Jaunā Džiļa izrāde. Cik var? Cik var, Džili, spēlēt uz trim taustiņiem? Atkal un atkal nāk prātā domas par pasaciņu " Kailais karalis". Vai tiešām mēs skatītāji tiekam uzskatīti par TĀDIEM āžiem, ka vienīgais, kas mūs spēj interesēt ir kičīgā vidē atrādīti plikņi????? Džili, tas ir naftalīns!
06.05.2009 18:43
DT vajadzētu pielikt uzrakstu: Slēdzam aizspriedumu kantori....
Ceru, ka nevienu no ŠITAMĒJIEM es izrādē, kuru vēl mēģina, nesastapšu...
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

Nesaprotu: Nepatīk Džiļa izrādes - neej un turi muti! [Es par Freiberga vai Vermelheimera iestudējumiem neizsakos...]
01.05.2009 11:59
Ļoti forša izrāde!:)
29.04.2009 12:48
Par Džilindžeru pieņemts gānities, bet faktski viņš šosezon ir vienīgais Dailes režisors, kuram izrādes padodas. Bija taču valsts, kurā seksa nav. Latvijā arī?
Bet nākamās sezonas abonementa izrāžu piedāvājums gan liek vilties
20.04.2009 17:06
Smieklīgi izteikt negatīvus komentārus par to, ko vēl redzējuši neesat.
20.04.2009 13:49
Pāraugši tēviņi un sievietes ākstīsies par bērniem, un ja vēl Džilis, tad vispār jauka perversija...DT stilā.
18.04.2009 22:15
urrrrā! mana mīļākā bērnības grāmatiņa!!!!
16.04.2009 16:30
to """"", 15-Apr-2009 17:47"

Ķesteris Patiesajā dzīvē jauki saka - "Džilim tas ir piemītoši - pat šķietami veiksmīgus iestudējumus kāds ir pasludinājis ārpus likuma".
Nabaga Punktiņa un Antons, vēl neatnākuši, tie jau tiek pasludināti par provokāciju :)
15.04.2009 17:47
heh.... tik smieklīgi aizspriedumi dažiem labiem par Džilindžeru........ varbūt labāk vispirms redzēt un tad izteikties???? :)
14.04.2009 16:22
Tad jau tiešo pārlikumu no krievu val. formām būs pa pilnam. Diez vai tās bērniem vajadzētu dzirdēt. Ieteiktu pieaicināt latviešu val. konsultantu Džilindžera tulkojumiem.
14.04.2009 15:27
nevaru sagaidīt šo izrādi
31.03.2009 17:13
Šis darbs jau ir iztulkots, turklāt kvalitatīvi. Vai tiešām režisors tulko arī no vācu valodas?
29.03.2009 23:17
Džilindžers??? Stāsts nudien interesants, tikai baidos, ka Džilis atkal visu pārsātinās un sabojās ar savām nosliecēm uz seksa tēmu. Laikam neriskēšu iet, jo negribas vilties...
09.03.2009 15:01
beeniibas miiljaakaa izraade
05.03.2009 21:08
es jau nopirku biļetes!un nevaru sagaidīt...jāaizved puika pirmo reizi uz īstu teātri...:))))
03.03.2009 14:48
man domat,si bus geniala izrade!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))